Vier Amsterdammers met inbrekerswerktuig aangehouden

donderdag 2 maart 2017

Heemskerk - De politie heeft donderdagochtend vier Amsterdammers in de leeftijd van 18 tot en met 27 jaar aangehouden omdat zij vermoedelijk op inbrekerspad waren.

Rond 01.35 uur kregen agenten de melding om te gaan naar een tankstation gelegen aan de Jan Ligthartstraat. Er zouden hier namelijk drie mannen geheel in het zwart gekleed lopen. Het drietal liep na na het zien van melder snel een andere kant op en stapte een auto in. De melder vond dit nogal verdacht gelet op het tijdstip. Het gevoel van de melder bleek juist. Bij aankomst van de politie reed de auto, met hierin onder andere de drie verdachte personen, met hoge snelheid weg. Ook zagen agenten dat er voorwerpen uit de auto werden gegooid. Na een korte achtervolging gaf de bestuurder zich uiteindelijk gewonnen en kon de politie de vier Amsterdammers aanhouden. In de auto en bij de inzittenden zijn verschillende gereedschappen aangetroffen die ook bij inbraken gebruikt worden. De auto is in beslag genomen. Bij het tankstation bleek het slot van de toegangsdeur te zijn vernield. De verdachten zijn meegenomen naar het politiebureau waar zij worden verhoord. 

2017043492 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Castricum | 112 alarmeringen Castricum | Goedkoop Tanken in Castricum | Supermarkten in Castricum | Weerbericht Castricum